Snart ska vi flytta och då är det dags för en laddbox hemma..

Elbilar

Ett nytt hem, nya möjligheter och självklart dags för..

Snart ska jag och min familj flytta och det ser jag så mycket fram emot. Långt ska vi inte flytta, bara en knapp halvtimme, men det ska bli en rolig förändring hursom. Vi flyttar från lägenhet till hus och vi kommer därför ha ännu mer ledig plats och möjligheter i nya huset. Förändringar är alltid välkomna, och speciellt i dessa tider. Däremot finns det en nackdel med flytten – vi kommer att bo ännu längre bort från centrala staden, affärer, gym osv. Den enkla lösningen tänkte vi var att köpa oss en bil så att transporterna ska gå smidigare och vara mindre tidskrävande. Men där slog det dåliga samvetet oss – att åka mer och mer bil är ju inte hållbart för klimatet. Men sen kom vi på det – ja självklart ska vi köpa en eldriven bil!

 

Vi har äntligen bestämt oss för att köpa en elbil 

Elbilarna är numera många och marknaden är såväl välutvecklad som som varierad. Elbilar har länge varit ett hett diskussionsämne och mer och mer välutvecklade blir dom. Men för att kunna ha utnyttja sin elbil på bästa sätt så krävs det att man har tillgång till en elbilsladdare. Det är här jag insåg att nu när vi bor större än tidigare – så har vi ju faktiskt möjlighet att installera en laddare för elbilar av något slag – oavsett och det blir en laddstolpe eller en laddbox.

 

Och därför är det nu dags för att installera en elbilsladdare

Länge pratade vi om det här hemma och diskussionerna gick kors och tvärs. Tillslut så bestämde vi oss för att en laddbox är det bästa alternativet för oss. Det här övertygades bland annat med familjens sökningar online av laddbox bäst i test och dylika söktermer. Flera alternativ fanns det och vi letade efter en laddbox som var såväl praktisk, stilren, effektiv som prisvärd. Det blev tillsist en Easee laddbox från företaget Efuel, och vi känner oss rätt trygga med att ha hittat den bästa laddboxen hemma för vår familj och vårt hem. Klimatsmart, innovativ och prisvärd laddning för hemmabruk – det känns som framtiden det!